Λίβερπουλ: Χάνει τον τελικό Κυπέλλου ο Φαμπίνιο, «τρέχει» για τον τελικό του Champions League

«Νοκ-άουτ» από τον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι ο Φαμπίνιο, ο οποίος θα χάσει και τα εναπομείναντα ματς της Λίβερπουλ στην Premier League και κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τον τελικό του Champions League.

Λίβερπουλ: Χάνει τον τελικό Κυπέλλου ο Φαμπίνιο, «τρέχει» για τον τελικό του Champions League

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Άστον Βίλα και έπιασε την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της Premier League. Εντούτοις, η αναμέτρηση προκάλεσε πονοκέφαλο στον Γιούργκεν Κλοπ καθώς ο Φαμπίνιο αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό πιάνοντας τον οπίσθιο μηριαίο του.

Εντέλει, όπως επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη (11/5), ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Τσέλσι το Σάββατο (14/5, 18:45) αλλά και τα εναπομείναντα δύο ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι σε Σαουθάμπτον και Γουλβς.

Πλέον ο Φαμπίνιο κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο 28 Μαϊου. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Βραζιλίας, Φάμπιο Μαχσερεντιζάν, υποστήριξε πως "υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Φαμπίνιο θα προλάβει τον τελικό του Champions League".

Την θέση του Φαμπίνιο στην ενδεκάδα στο νούμερο "6" αναμένεται να πάρει ο αρχηγός της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος εντυπωσίασε στο ματς με τους "Χωριάτες" και γνωρίζει καλά την θέση καθώς εκεί αγωνιζόταν πριν έρθει ο Βραζιλιάνος το 2018.