Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοινώνει επίσημα τον Ρούντιγκερ της Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Γερμανό αμυντικό Αντόνιο Ρούντιγκερ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τσέλσι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοινώνει επίσημα τον Ρούντιγκερ της Τσέλσι

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως έχουν απομείνει για την οριστικοποίηση της μετακίνησης του Αντόνιο Ρούντιγκερ από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» φέρονται να ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Γερμανό αμυντικό, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «μπλε» και θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της La Liga φορώντας τη φανέλα των Μαδριλένων.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς άσου είχαν εκφράσει παράλληλα οι Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που βγήκε κερδισμένη από τη μάχη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Όπως σημειώνεται, ο Ρούντιγκερ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2026, με «πηγές» εκ των έσω των «μερένγκες» να δηλώνουν πως «θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Όσον αφορά το τυπικό της υπόθεσης, ήτοι τις επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Την τρέχουσα σεζόν ο παίκτης έχει καταγράψει 50 εμφανίσεις με τους λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει επίσης πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.