Έκλεισε το deal, περνάει στα χέρια του Μπόελι η Τσέλσι

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πως έχει δώσει τα χέρια με τον Τοντ Μπόελι στα χέρια του οποίου θα περάσουν οι μετοχές του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Έκλεισε το deal, περνάει στα χέρια του Μπόελι η Τσέλσι

Στα χέρια του Τοντ Μπόελι περνάει η Τσέλσι. Όπως ανακοίνωσαν οι "μπλε" υπήρξε συμφωνία με την πλευρά του διαφαινόμενου νέου ιδιοκτήτη προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Τα ξημερώματα οι Λονδρέζοι έκαναν γνωστό πως υπάρχει πλέον απόλυτη συμφωνία με τον Τοντ Μπόελι, ο οποίος θα διαθέσει 3,7 δισ. λίρες για την Τσέλσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του λονδρέζικου κλαμπ αναφέρει: «Από την συνολική επένδυση, τα 2,5 δισ.λίρες θα μπουν στον παγωμένο λογαριασμό στη Βρετανία με σκοπό το 100% να μεταφερθεί προς φιλανθρωπική ενίσχυση, όπως έχει επιβεβαιωθεί και από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Έπειτα, για να διοχετευτεί αυτό το ποσό στον τελικό του σκοπό, θα πρέπει να ληφθεί η έγκριση από την Κυβέρνηση ώστε να μπορούν να ενεργοποιηθούν τα χρήματα από τον παγωμένο λογαριασμό».

Στην ανακοίνωση της η Τσέλσι κάνει γνωστό πως η πώληση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου, αφού το συγκεκριμένο deal πρέπει να εγκριθεί από την Κυβέρνηση και από την ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League.