Λίβερπουλ: Πιστεύει στο «quadruple» ο Σαλάχ

Ο Μο Σαλάχ πιστεύει πως η Λίβερπουλ μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων της χρονιάς ολοκληρώνοντας ένα ιστορικό «quadruple».

Λίβερπουλ: Πιστεύει στο «quadruple» ο Σαλάχ

Ο Μο Σαλάχ πιστεύει πως είναι πιθανό η Λίβερπουλ να φθάσει στην ολοκλήρωση του «quadruple» φέτος κατακτώντας μετά το League Cup το Champions League, το FA Cup και την Premier League.

Ο Αιγύπτιος κατέκτησε το βραβείο του Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς στην Αγγλία για δεύτερη φορά μετά το 2017/18 και στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παραλαβή του βραβείου του ρωτήθηκε για το εάν οι «κόκκινοι» μπορούν να κάνουν «καρέ τίτλων».

«Θεωρώ πως ναι. Δεν είναι όλα στα χέρια μας – πρέπει να νικήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να ελπίζουμε ότι η Σίτι θα χάσει βαθμούς. Έχουν μια σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θέλουν να συνεχίζουν να κερδίζουν. Αλλά είναι πιθανό.» σημείωσε ο Σαλάχ και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί εδώ και πέντε χρόνια, ξέρουμε τι χρειάζεται για να νικάμε. Στο τελευταίο ματς χάναμε 2-0 εκτός έδρας και όμως καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Έχουμε την σωστή νοοτροπία για να κατακτήσουμε κάθε τρόπαιο».

Ο Σαλάχ διανύει μια εκπληκτική σεζόν έχοντας σημειώσει 30 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Λίβερπουλ.