Μπενφίκα: Οι Πορτογάλοι έχουν σίγουρη την πώληση Βλαχοδήμου σε μεγάλο κλαμπ

Στην Πορτογαλία τα ρεπορτάζ τονίζουν πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή!

Μπενφίκα: Οι Πορτογάλοι έχουν σίγουρη την πώληση Βλαχοδήμου σε μεγάλο κλαμπ

Φαίνεται πως η Μπενφίκα θα ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού ψάχνοντας τερματοφύλακες. Αφού εκτός από από την αποχώρηση του αναπληρωματικού γκολκίπερ Σβίλαρ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, βαλίτσες ετοιμάζει και ο βασικός και αναντικατάστατος Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Στην Πορτογαλία θεωρούν σίγουρη την πώληση του Έλληνα πορτιέρε που έκανε εξαιρετική σεζόν σε πρωτάθλημα και Champions League. Μάλιστα τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα πάει σε μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης αφού πολλές ομάδες των έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Η «O Jogo» τονίσει ότι ο Βλαχοδήμος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Premier League. Η Τσέλσι είναι σίγουρα ένας από αυτούς, αν και βρίσκεται σε μια περίεργη εποχή…

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα χρήματα, που θέλει η Μπενφίκα, για την παραχώρηση του Βλαχοδήμου. Αρχικά υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα τον κοστολογούσε άνω των 15 εκατ. ευρώ, αλλά μάλλον αυτό το ποσό είναι «λίγο» πια για τον 27χρονο.