Χορταστικό θέαμα στο 2-2 της Έβερτον με τη Γούλβς

Τα ''ζαχαρωτά'' αν και προηγήθηκαν δυο φορές δεν πήραν την νίκη μένοντας στο 2-2 με την Γούλβς.

Χορταστικό θέαμα στο 2-2 της Έβερτον με τη Γούλβς

Σε έναν αγώνα με πολύ θέαμα Έβερτον και Γουλβς κατέγραψαν την πρώτη ισοπαλία της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ήταν καλύτεροι καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού παρά την αποβολή του Γιαγκιέλκα στο 40' με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τα ''ζαχαρωτά'' άνοιξαν το σκορ στο 17' με τέρμα του πολυτιμότερου της αναμέτρησης Ριτσάρλισον. Η Γούλβς αντέδρασε και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε με φάουλ του Ρούμπεν Νέβες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον συνέχισε να πιέζει και ξαναπήρε το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ριτσάρλισον στο 67' . Η Γούλβς προσπάθησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και τα κατάφερε με κεφαλιά του Ραούλ Χιμένεθ στο 80΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Κόουντι, Ντόχερτι, Γιόνι (76′ Ρούμπεν Βινάγκρε), Ντιόγκο Τζότα, Μουτίνιο (85′ Γκιμπς-Γουάιτ), Ραούλ Χιμένεθ, Έλντερ Κόστα (71′ Λέο Μπονατίνι)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γιαγκιέλκα (40′ κόκκινη κάρτα), Κιν, Μπέινς, Γκουέι, Σνάιντερλιν, Σίγκουρντσον (43′ Χόλγκεϊτ), Γουόλκοτ, Τοσούν (81′ Νιάς), Ριτσάρλισον (86′ Ντινιέ).

Διαβάστε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής.