Μίλαν: «Δένει» τον Ραφαέλ Λεάο μέχρι το 2026

Η Μίλαν έχει κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση ανανέωσης στον 22χρονο Ραφαέλ Λεάο προκειμένου να τον «δέσει» στο «Σαν Σίρο» σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». 

Μίλαν: «Δένει» τον Ραφαέλ Λεάο μέχρι το 2026

Ο 22χρονος Πορτογάλος διεθνής Ραφαέλ Λεάο πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μίλαν όπως μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Οι «ροσονέρι» πλήρωσαν πριν τρία χρόνια 29,5 εκατομμύρια ευρώ στην Λιλ για να αποκτήσουν τον νεαρό φορ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι εμφανίσεις του όμως φέτος στην Serie A και το Champions League τράβηξαν το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν και έτσι οι υπεύθυνοι του συλλόγου θέλουν να τον «δέσουν» στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με το νέο συμβόλαιο να έχει ισχύ έως το 2026 με ετήσιες απολαβές περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός επιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Σπόρτινγκ από την οποία αποχώρησε το 2018 μετά από επίθεση οπαδών στο προπονητικό κέντρο (όπως και ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο Ρουί Πατρίσιο κ.α.) και έχει σημειώσει 25 γκολ σε 111 αγώνες με την Μίλαν.