Μπέρνλι: Προβληματισμένος ο Σον Ντάις για κούραση και τραυματισμούς

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα Playoffs του Europa League ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. 

Μπέρνλι: Προβληματισμένος ο Σον Ντάις για κούραση και τραυματισμούς

Η Μπέρνλι προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, με τον προπονητή της, Σον Ντάις να παραδέχεται ότι η ομάδα του έχει μπει σε μια περίοδο που οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες.

Ωστόσο οι Άγγλοι έχουν πολλούς λόγους για να ανησυχούν, αφού υπάρχουν αρκετές απουσίες και κούραση. Την Πέμπτη 09/08 έπαιξε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπασακσεχίρ, ενώ αύριο, Κυριακή 12/08 έχει αγώνα στο Λονδίνο κόντρα στην Σαουθάμπτον και τέσσερις μέρες μετά υπάρχει ο επαναληπτικός με τους Τούρκους.

Ο Σον Ντάις έχει προβληματιστεί εξαιτίας του συνδυασμού της κούρασης με τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, όμως στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας στην Premier League, τόνισε ότι όσοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο για να έρθουν οι απαιτούμενες νίκες.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, όμως ευελπιστεί ότι όποιοι αγωνιστούν στα επόμενα ματς, θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.