Νάπολι: Από τη Γεωργία η πρώτη μεταγραφή της επόμενης σεζόν!

Ο, Γεωργιανός εξτρέμ, Χβίτσα Κβαρατσκέλια, έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι για την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις!

Νάπολι: Από τη Γεωργία η πρώτη μεταγραφή της επόμενης σεζόν!

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν έκανε γνωστή η Νάπολι και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη της ομάδας.

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έκανε γνωστό ότι ο, διεθνής, Γεωργιανός εξτρέμ, Χβίτσα Κβαρατσκέλια από την 1η Ιουλίου θα είναι κι επισήμως παίκτης της ομάδας του Ιταλιού Νότου.

Το αφεντικό των Ναπολιτάνων προσπάθησε να ...χρυσώσει το «χάπι» για την Κυριακάτικη (24/04) ήττα από την Έμπολι (3-2), εκτός έδρας, η οποία περιόρισε, έτι περαιτέρω, τις ελπίδες της ομάδας του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αφενός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss», ζήτησε συγγνώμη «από όλους τους οπαδούς της Νάπολι για την πολύ άσχημη ήττα στην έδρα της Έμπολι», αφετέρου είχε μεταγραφικές ειδήσεις.

Η πρώτη είχε να κάνει με τον Ντρίες Μέρτενς, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αναφέρει πως οι δυο τους συνομιλούν και μάλιστα έδωσαν ραντεβού στο τέλος της σεζόν για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του εμβληματικού Βέλγου (σ. πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας!)

Όσο για τον 21χρονο Γεωργιανό, όπως ανακοίνωσε ο διοικητικός ηγέτης της Νάπολι, έβαλε την υπογραφή του σε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα ο παίκτης ήταν στο... ραντάρ αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Τότεναμ, με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως ο Γεωργιανός διεθνής εξτρέμ (αναμένεται να καλύψει το κενό του Ινσίνιε, που αποχωρεί το καλοκαίρι) θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα «Calcionapoli24», η Νάπολι προσέφερε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντιναμό Μπατούμι για να τον αποκτήσει, με τον παίκτη να συμφωνεί στο ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ ως ετήσιες αποδοχές.