Άρσεναλ: «Σπάει τα ταμεία» για τον Όσιμεν της Νάπολι

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Νάπολι για την απόκτηση του αστέρα της, Βίκτορ Όσιμεν, το καλοκαίρι. Παρακολουθεί και τον Γκαμπριέλ Ζέσους της Μάντσεστερ Σίτι.

Άρσεναλ: «Σπάει τα ταμεία» για τον Όσιμεν της Νάπολι

Η Άρσεναλ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με το όνομα του Ντάρβιν Νούνιες να «παίζει» πολύ τον τελευταίο καιρό.

Το CBS όμως αποκαλύπτει πως οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά της Νάπολι για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, Βίκτορ Όσιμεν.

Ο 23χρονος έχει ξεχωρίσει φέτος με τους «παρτενοπέι» καθώς έχει βρει δίχτυα 16 φορές σε 28 συμμετοχές ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

Έτσι, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να τον φέρει στο Βόρειο Λονδίνο.

Η Νάπολι βέβαια αναμένεται να είναι «σκληρή» στις διαπραγματεύσεις μια και είχε ξοδέψει 75 εκατομμύρια ευρώ για τον Όσιμεν το καλοκαίρι του 2020.

Την ίδια ώρα, στην Άρσεναλ παρακολουθεί τις εξελίξεις με την επικείμενη αποχώρηση του Γκαμπριέλ Ζέσους προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα κινηθεί για την απόκτησή του.