Σρέντερ για αντι-Τεν Χαγκ στον Άγιαξ

Στο πρόσωπο του Άλφρεντ Σρέντερ φέρεται να έχει βρει ο Άγιαξ τον αντικαταστάτη του Έρικ τεν Χαγκ για την τεχνική του ηγεσία.

Σρέντερ για αντι-Τεν Χαγκ στον Άγιαξ

Με τις επίσημες ανακοινώσεις να (φαίνεται πως) απομένουν για την οριστικοποίηση της πρόσληψης του Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγιαξ έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του διαδόχου του Ολλανδού προπονητή για τον πάγκο του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής «Telegraaf», βασικός υποψήφιος για τη θέση είναι ο Άλφρεντ Σρέντερ που βρίσκεται στον πάγκο της βέλγικης Μπριζ. Ο «Αίαντας» πρόκειται να καταβάλει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που απαιτείται για να λύσει το συμβόλαιο του 49χρονου και να τον πάρει στο Άμστερνταμ.

Ο Σρέντερ υπήρξε στο παρελθόν βοηθός του Τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ, τη σεζόν (2018/19) που ο «Αίαντας» απέκλεισε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους και έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League (σ. στην ήττα από την Τότεναμ), ενώ την περίοδο 2019/2020 διαδέχτηκε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην τεχνική ηγεσία της Χόφενχαϊμ.

Ακολούθησε η θητεία του ως βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα (2020/21), ώσπου τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στην Μπριζ για να διαδεχτεί τον Φιλίπ Κλεμέν, που αποχώρησε με προορισμό τη Μονακό.