Βίλεμ: Θα τιμήσει τον Παυλίδη για την προσφορά του στις 24 Απριλίου

Η διοίκηση της Βίλεμ ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον πρώην άσο της και νυν της Άλκμααρ, Βαγγέλη Παυλίδη, για την προσφορά του στον σύλλογο στις 24 Απριλίου.

Βίλεμ: Θα τιμήσει τον Παυλίδη για την προσφορά του στις 24 Απριλίου

Τι κι αν ο Βαγγέλης Παυλίδης αποχώρησε από τη Βίλεμ πέρσι το καλοκαίρι για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Άλκμααρ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

Οι «τρικολόρες» γνωστοποίησαν πως θα τιμήσουν αυτό τον μήνα τον Έλληνα επιθετικό για την προσφορά του στον σύλλογο, μιας και οι φίλοι της ομάδας δεν είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν νωρίτερα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 23χρονος επιθετικός, που κατέγραψε 33 γκολ και 14 ασίστ σε 82 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Βίλεμ, θα βραβευτεί στις 24 Απριλίου στο ημίχρονο του αγώνα με τη Φιτέσε για την 30η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

«Χάρη στην επιμονή του, τα γκολ και το παραδειγματικό ομαδικό πνεύμα του, ο Παυλίδης κέρδισε μία μεταγραφή στην Άλκμααρ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έλληνας επιθετικός έχει βρει τον δρόμο του στην Άλκμααρ, με 19 γκολ και επτά ασίστ σε 42 αγώνες. Στο Τίλμπουρχ, πέτυχε 33 γκολ σε 82 αγώνες σε 2.5 χρόνια και ως αποτέλεσμα, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εν μέρει λόγω του ”παγκόσμιου” γκολ του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Φορτούνα Σίταρντ, εξασφαλίστηκε η παραμονή της Βίλεμ στην Eredivisie τη σεζόν 2020-21, στην οποία ο Παυλίδης αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς από τους οπαδούς. Ζητούμε από τους φιλάθλους μας να μείνουν στις θέσεις τους μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Βίλεμ – Φιτέσε για να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη για την προσπάθειά του και τα κατορθώματά του με το κλαμπ», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Βίλεμ.