Γκουαρντιόλα: «Θα μου άρεσε η Γιουνάιτεντ να πάρει βαθμούς κόντρα στη Λίβερπουλ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι της Premier League μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/4, 22:00),τονίζοντας ότι προτιμάει οι «κόκκινοι διάβολοι» να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Γκουαρντιόλα: «Θα μου άρεσε η Γιουνάιτεντ να πάρει βαθμούς κόντρα στη Λίβερπουλ»

Για ακόμα μία σεζόν Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ δίνουν μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, με τους «πολίτες» να προηγούνται με ένα βαθμό περισσότερο από τους «κόκκινους».

Ωστόσο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα έχει την ευκαιρία απόψε (19/4, 22:00) να περάσει πρώτη, αν επικρατήσει επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα... προτιμούσε, όπως δήλωσε σχετικά:

«Θα το παρακολουθούμε ως θεατές. Θέλω να μάθω το αποτέλεσμα, θα μου άρεσε η Γιουνάιτεντ να πάρει βαθμούς, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας στα επόμενα παιχνίδια. Μπορούμε να μάθουμε κάτι και για τις δύο ομάδες.

Η πρόκληση παραμένει ίδια, όπως ήταν τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Είμαστε έναν βαθμό μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, μία πρόκληση και αγώνας μέχρι τέλους».