Τότεναμ-Μπράιτον 0-1: Δεύτερο σερί διπλό στο Λονδίνο!

Η Μπράιτον με φόρα από το διπλό επί της Άρσεναλ, επικράτησε ξανά στο Λονδίνο, αυτήν την φορά επί της Τότεναμ (1-0) και έβαλε φωτιά στην μάχη της τετράδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής στην Premier League.  

Τότεναμ-Μπράιτον 0-1: Δεύτερο σερί διπλό στο Λονδίνο!

Η Μπράιτον με φόρα από το διπλό στο «Έμιρειτς» επί της Άρσεναλ, επικράτησε στο Λονδίνο και της Τότεναμ (1-0) για την 33η αγωνιστική της Premier League χάρη σε τέρμα του Τροσάρ στην εκπνοή (90') και δίνει στους κανονιέρηδες πλεονέκτημα για την τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιγινδιού και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος είχε περιορίσει την ομάδα του Κόντε στο δικό της μισό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αργοί στην ανάπτυξη και χωρίς ιδέες με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν σε κανένα σημείο να απειλήσουν πραγματικά την εστία του Σάντσες.

Το παιγνίδια κυλούσε όπως το ήθελε η Μπράιτον και λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Τροσάρ χτύπησε ξανά στο Λονδίνο, μια εβδομάδα μετά το τέρμα που είχε πετύχει απέναντι στην Άρσεναλ και χάρισε τους τρεις πόντους στην ομάδα του.

Έτσι, η Τότεναμ βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την Άρσεναλ, με τους κανονιέρηδες όμως να έχουν δύο ματς λιγότερα και ως εκ τούτου τον πρώτο λόγο για την έξοδο στο Champions League.

Το πρόγραμμα στην 33η αγωνιστική της Premier League:

Σάββατο 16 Απριλίου:

Μπράιτον-Τότεναμ 0-1

(Τροσάρ 90')

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς (Cosmote Sport 4 HD)

17:00 Σαουθάμπτον-Άρσεναλ (Cosmote Sport 5 HD)

17:00 Γουότφορντ-Μπρέντφορντ (Cosmote Sport 9 HD)

Κυριακή 17 Απριλίου:

16:15 Νιουκάστλ-Λέστερ (Cosmote Sport 1 HD)

16:15 Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (Cosmote Sport 3 HD)

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (Ανεβλήθη)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (Ανεβλήθη)

Λιντς-Τσέλσι (Ανεβλήθη)

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι (Ανεβλήθη)