Μπέρνλι: Τίτλοι τέλους για τον Σον Ντάις έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία

Τέλος από την Μπέρνλι φαίνεται πως αποτελεί ο Σον Ντάις έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία στο «Τερ Μουρ». Δέκατος προπονητής που απολύεται φέτος στην Premier League

Μπέρνλι: Τίτλοι τέλους για τον Σον Ντάις έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία

Η Μπέρνλι βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Έβερτον και έχει πετύχει τις λιγότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα φέτος στην Premier League.

Το «μάρμαρο» θα πληρώσει λοιπόν ο προπονητής της ομάδας, Σον Ντάις ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από το «Τερφ Μουρ» σύμφωνα με Αγγλικά Μέσα.

Ο 50χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «clarets» το 2012 και τους οδήγησε σε δύο προβιβασμούς στην Premier League αλλά και στην έξοδο στο Europa League το 2018 όταν και αποκλείστηκε στα play offs από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντάις γίνεται ο δέκατος προπονητής της Premier League που χάνει την δουλειά του την φετινή σεζόν έπειτα από τους Σίσκο Μουνόθ, Στηβ Μπρούς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Ντάνιελ Φάρκε, Ντιν Σμιθ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Ράφα Μπενίτεθ, Κλαούντιο Ρανιέρι και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Αυτή ήταν η δεύτερη επαγγελματική δουλειά του Ντάις έχοντας διατελέσει προπονητής της Γουότφορντ την σεζόν 2011/12/

Η Μπέρνλι έχει μπροστά της οκτώ παιγνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν απέναντι σε Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Γουλβς, Γουότφορντ, Άστον Βίλα, Τότεναμ και Νιουκάστλ.