Το επόμενο βήμα του Χοσέ Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας σταμάτησε από την Μπάγερν Αλτσενάου και προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Πιθανώς σε επίπεδο προπονητικής για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού. 

Το επόμενο βήμα του Χοσέ Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας είχε πάει το περασμένο καλοκαίρι στην Μπάγερν Αλτσενάου κατόπιν πρόσκλησης του τότε παίκτη-προπονητή Πέτερ Σπρουνγκ προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της πέμπτης κατηγορίας στην Γερμανία να πετύχει την άνοδο και να κάνει ένα τελευταίο βήμα ποδοσφαιρικής καριέρας αναλαμβάνοντας πιθανώς εν συνεχεία την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και ξεκινώντας έτσι τη νέα επαγγελματική σχέση του με το ποδόσφαιρο.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχε σκεφτεί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που έπειτα από μερικούς μήνες σταμάτησε τη συνεργασία του με τη συγκεκριμένη ομάδα και σκέφτεται από κάπου αλλού πλέον τη συνέχεια της καριέρας του. Ο 38χρονος Χολέμπας έπαιξε έντεκα φορές και σκόραρε δύο τέρματα με τη φανέλα της ερασιτεχνικής ομάδας, ενώ η τελευταία συμμετοχή του ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. «Πιθανώς κάτι άλλο είχε στο μυαλό του», δήλωσε ο νέος προπονητής της Αλτσενάου, Άντζελο Μπαρλέτα, τονίζοντας ότι η συνεργασία σταμάτησε μετά από μία ήρεμη και εποικοδομητική κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πορεία του Χολέμπας στη συγκεκριμένη ομάδα περιλαμβάνεται σε αφιέρωμα του Kicker για παλιούς επιτυχημένους ποδοσφαιριστές που παίζουν πλέον σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Και δίδεται έμφαση στις αναμετρήσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League και στις μεγάλες επιτυχίες απέναντι στην Άρσεναλ.