Αντσελότι: «Έχουμε εξάρτηση από τον Μπενζεμά»

Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Αντσελότι: «Έχουμε εξάρτηση από τον Μπενζεμά»

Ο Καρίμ Μπενζεμά οδηγεί τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού έχει σκοράρει 24 φορές έχοντας δέκα γκολ πίσω του τον Βινίσιους. Η "Βασίλισσα" έφτασε στα προημιτελικά του Champions League και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά χάρη στα δύο συνεχόμενα χατ τρικ του Γάλλου επιθετικού.

Και ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως η απόδοση της ομάδας του εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον Καρίμ Μπενζεμά. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να δηλώνει κάτι τέτοιο, αλλά ο Ιταλός κόουτς το έκανε και παραδέχτηκε έτσι την εξάρτηση που έχει η ομάδα του από τον Γάλλο "μπομπέρ".

«Η σεζόν λέει ότι υπάρχουν δύο επιθετικοί που έχουν ξεχωρίσει πολύ, ο Βινίσιους και ο Μπενζεμά. Στο παρελθόν είχαμε τον Κριστιάνο και τον Μπέιλ. Το να λέμε ότι εξαρτόμαστε από τον Μπενζεμά είναι αλήθεια, δεν χρειάζεται να το κρύβουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που εξαρτώμαι από τον Μπενζεμά», ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι.