Αλεξάντερ-Άρνολντ: Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις ασίστ του στην Premier League!

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ με την ασίστ που έδωσε στην ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε νέες εντυπωσιακές επιδόσεις στην Premier League

Αλεξάντερ-Άρνολντ: Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις ασίστ του στην Premier League!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με την ασίστ που έδωσε στον Ντιόγκο Ζότα στο ντέρμπι κορυφής της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έφθασε τις 12 συνολικά στο πρωτάθλημα και οδηγεί την εν λόγω κούρσα.

Παράλληλα όμως, πέτυχε μια σημαντική επίδοση καθώς πλέον έχει δημιουργήσει τουλάχιστον ένα τέρμα απέναντι σε κάθε μια από τις 19 ομάδες της Premier League.

Την ίδια ώρα, με τις 17 ασίστ που έχει μοιράσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ξεπέρασε την κορυφαία επίδοση που είχε πετύχει ποτέ ο θρυλικός Στίβεν Τζέραρντ (16).

Πλέον, ο νεαρός φούλ μπακ θέλει ακόμη μια ασίστ στα επτά εναπομείναντα παιγνίδια προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ περισσότερων ασίστ από αμυντικό το οποίο κατέχει ο ίδιος με 13 από την "πρωταθληματική" σεζόν 2019/20.

Μάλιστα, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε βελτιώσει το δικό του ρεκόρ, με 12, το οποίο είχε θέσει την αμέσως προηγούμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την σεζόν 2018/19 κανείς παίκτης στην Premier League δεν έχει δώσει περισσότερες ασίστ από τον 23χρονο ο οποίος έχει δημιουργήσει 44 τέρματα.