Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Έχουν... σφυγμό τα «Ζαχαρωτά»

Με τέρμα του Γκόρντον από το 27', η Έβερτον επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» και ανέβηκε πάνω από τη γραμμή σωτηρίας. Χάνουν έδαφος στη «μάχη» για την τετράδα οι «Κόκκινοι διάβολοι». Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Premier League. 

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Έχουν... σφυγμό τα «Ζαχαρωτά»

Και όμως υπάρχει... ζωή στην Έβερτον. Τα «Ζαχαρωτά» επικράτησαν με το μίνιμουμ σκορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» για την 32η αγωνιστική της Premier League, έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών και σκαρφάλωσαν - έστω και προσωρινά - οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντικό έδαφος για την τετράδα έχασαν οι «κόκκινοι διάβολοι» καθώς έμειναν στους 51 βαθμούς ενώ μετρούν πλέον μόνο ένα τρίποντο στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Κόντρα στη ροή του ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Ο Γκόρντον στο 27' έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνει απειλητική. Μοναδική καλή στιγμή του σουτ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, με τον Πίκφορντ να δείχνει τα αντανακλαστικά του.

Το προφίλ της 32ης αγωνιστικής

Παρασκευή 9/4

Νιούκαστλ – Γουλβς 1-0 (72' Γουντ)

Σάββατο 10/4

Έβερτον – Μάντσεστερ Γ. 1-0
(27' Γκόρντον)

17.00: Άρσεναλ – Μπράιτον, Γουότφορντ – Λιντς, Σαουθάμπτον – Τσέλσι.

19.00: Άστον Βίλα – Τότεναμ

Κυριακή 11/4

16.00: Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας, Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ, Νόριτς – Μπέρνλι.

18.30: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ