Εμπαπέ: Επιμένει ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέμεινε πως δεν έχει αποφασίσει για το ένα θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν «νέα δεδομένα». 

Εμπαπέ: Επιμένει ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λοριάν (5-1) την Κυριακή το βράδυ τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του.

Οι κυπελλούχοι Γαλλίας «έσπασαν τα ταμεία» πέρσι το καλοκαίρι προκειμένου να φτιάξουν μια ομάδα ικανή να κατακτήσει το Champions League, για το οποίο ο Αλ Κελαϊφί ζήτησε... τελετή έναρξης, φέρνοντας στο Παρίσι τους Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Άσραφ Χακίμι.

Εντούτοις, δεν κατάφεραν να φθάσουν μακρύτερα από την φάση των «16» όπου και αποκλείστηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης αν και προηγήθηκαν με 2-0 στο συνολικό σκορ των δύο παιγνιδιών.

Παράλληλα, σε όλη την διάρκεια της σεζόν υπήρχε το «σίριαλ» της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον 23χρονο να έχει συνδεθεί πολλάκις με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει απορρίψει τουλάχιστον δύο νέες προτάσεις ανανέωσης από την Παρί Σεν Ζερμέν και οι «μερένχες» είναι αισιόδοξοι ότι θα τον ντύσουν στα λευκά το καλοκαίρι.

Η Γαλλική ομάδα επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της και φαίνεται πως είναι διαλλακτική ως προς τον τρόπο που θα το κάνει με μια πιθανή λύση να είναι ένα συμβόλαιο μικρής διάρκειας προκειμένου να κερδίσει χρόνο.

Ο Εμπαπέ με το πέρας της νίκης των Παριζιάνων επί της Λοριάν ανέφερε:

«Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου αλλά υπάρχουν και κάποια νέα δεδομένα. Εάν είχα πάρει κάποια απόφαση θα το είχα πει, πάντα μιλούσα και έβγαινα μπροστά. Δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Θέλω να πάρω την καλύτερη απόφαση. Αλλά δεν είναι εύκολο».

Για το εάν είναι πιθανό να παραμείνει στην Παρί, ο 23χρονος απάντησε: «Φυσικά».