Χετάφε - Μαγιόρκα 1-0: Οι Μαδριλένοι ξέφυγαν από τη ζώνη υποβιβασμού, κίνδυνος για τους νησιώτες!

Νίκη - χρυσάφι για την Χετάφε στην προσπάθεια που κάνει να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Επικράτησε με 1-0 της Μαγιόρκα που είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Χετάφε - Μαγιόρκα 1-0: Οι Μαδριλένοι ξέφυγαν από τη ζώνη υποβιβασμού, κίνδυνος για τους νησιώτες!

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της La Liga, κάθε βαθμός πλέον είναι «χρυσάφι». Οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Το Χετάφε - Μαγιόρκα που έγινε στο «Coliseum Alfonso Perez» της Μαδρίτης και έληξε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Και οι δύο ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και η Χετάφε με το τρίποντο που πήρε, αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η δε Μαγιόρκα είναι στην 18η θέση και κατ’ επέκταση εξακολουθεί να κινδυνεύει σοβαρά...

Το «χρυσό» γκολ για τους Μαδριλένους πέτυχε ο Μπόρχα Μαγιοράλ στο 82’, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Βιγιάρ και έριξε στο καναβάτσο τους νησιώτες.

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Σουάρες (46’ Ιγκλέσιας), Μίτροβιτς, Ντακονάμ, Ολιβέρα, Γιοκουσλού (71’ Βιγιάρ), Μαξίμοβιτς (71’ Ροντρίγκες), Αραμπάρι, Αλένια, Ραμίρες (46’ Μπόρχα Μαγιοράλ), Ουνάλ.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρίκο, Ολιβάν, Μαφέο, Γκονζάλες, Ρούσο, Σεβίγια, Ροντρίγκες, Μπατάλια, Μπαμπά, Μουρίκι, Νίνιο (57’ Άνχελ).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 30ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ (2/4)

15.00: Χετάφε - Μαγιόρκα 1-0 (82' Μπόρχα Μαγιοράλ)

17.15: Λεβάντε - Βιγιαρεάλ

19.30: Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης

22.00: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές.

ΚΥΡΙΑΚΗ (3/4)

15.00: Μπιλμπάο - Έλτσε

17.15: Μπέτις - Οσασούνα

19.30: Γρανάδα - Οσασούνα, Βαλένθια - Κάντιθ

22.00: Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη

ΔΕΥΤΕΡΑ (4/4)

22.00: Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ