Λίβερπουλ - Γουότφορντ 2-0: Έπιασε κορυφή και... περιμένει!

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της, επικράτησε 2-0 της Γουότφορντ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και σκαρφάλωσε - προσωρινά - στην κορυφή της Premier League. Ο Ντιόγκο Ζότα (22') το τέρμα της συνάντησης, στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας. 

Λίβερπουλ - Γουότφορντ 2-0: Έπιασε κορυφή και... περιμένει!

Χωρίς να εντυπωσιάσει και με το μυαλό στο προσεχές παιχνίδι με την Μπενφίκα για τους «8» του Champions League, η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Γουότφορντ στο εναρκτήριο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «κόκκινοι» πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν και προσπέρασαν την Μάντσεστερ Σίτι (παίζει αργότερα), πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι «Πολίτες» στο «Τερφ Μουρ». Δέκατο διαδοχικό τρίποντο για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, που από το -14 του Ιανουαρίου, έφτασε στο... ρετιρέ!

Το σκορ άνοιξε ο Ντιόγκο Ζότα στο 22ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Τζόι Γκόμεζ. Στο 88' ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι από τον Κούτσκα, ποινή την οποία υπέδειξε ο διαιτητής ύστερα από βοήθεια του VAR. Ο Φαμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στον πάγκο έκατσε ο Κώστας Τσιμίκας. Για τις «σφήκες» που παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αυτή ήταν η 4η ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ (2/3)
Λίβερπουλ – Γουότφορντ 2-0
(22' Ζότα, 88' Φαμπίνιο πεν)
17.00: Γουλβς – Άστον Βίλα, Λιντς – Σαουθάμπτον, Μπέρνλι – Μάντσετσερ Σίτι, Μπράιτον – Νόριτς, Τσέλσι – Μπρέντφορντ
19.30: Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (3/3)
16.00: Γουέστ Χαμ – Έβερτον
18.30: Τότεναμ – Νιούκαστλ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (4/3)
22.00
: Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ