Λίβερπουλ: Ίσως προλάβει το ντέρμπι με τη Σίτι ο Άρνολντ

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο 23χρονος μπακ έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στη δράση και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το ντέρμπι κορυφής. 

Λίβερπουλ: Ίσως προλάβει το ντέρμπι με τη Σίτι ο Άρνολντ

Υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τέλος και η Premier League επιστρέφει. Το αγγλικό πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου έχει… φουντώσει.

Στις 10 Απριλίου στο «Έτιχαντ» η Μάντσετσερ Σίτι θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ. Μάλιστα στο στρατόπεδο της τελευταίας επικρατεί ικανοποίηση για την υγεία του Τρεντ Αλεξάντερ -Άρνολντ.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μηρό που τον κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας απέναντι σε Ελβετία και Ακτή Ελεφαντοστού. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο 23χρονος αμυντικός έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στη δράση και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για την αναμέτρηση κόντρα στους «πολίτες».

Βέβαια να τονίσουμε πως ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ θα μείνει εκτός αποστολής για τα παιχνίδια με Γουότφορντ και Μπενφίκα.