Ισπανία – Αλβανία 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις για τους «φούριας ρόχας»

Με γκολ του Ντάνι Όλμο στο 91’, η Ισπανία κέρδισε την Αλβανία (2-1) σε φιλικό ματς που έγινε στη Βαρκελώνη  

Ισπανία – Αλβανία 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις για τους «φούριας ρόχας»

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ισπανία στην φιλική αναμέτρηση με την Αλβανία (2-1) που διεξήχθη στο γήπεδο της Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη. Οι «φούριας ρόχας» κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, το ποσοστό κατοχής μπάλας άγγιξε το εξωπραγματικό 84%, αλλά το γκοολ της νίκης ήρθε στο… 91’.

Για την ακρίβεια όλα τα γκολ μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Πρώτα σκόραρε για τους γηπεδούχους ο Φεράν Τόρες στο 75’. Απάντησε για την Αλβανία, ένας ακόμα «Ισπανός», ο αριστερός εξτρέμ της Γρανάδα, Μίρτο Ουζούνι στο 85’. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Έντι Ρέζα θα έπαιρνε μια ισοπαλία «γοήτρου» ήρθε ο στράικερ της Λειψίας για να δώσει την νίκη στους γηπεδούχους.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ράγια, Καρβαχάλ (71’ Αθπιλικουέτα), Αλόνσο (64’ Άλμπα), Τόρες, Γκαρσία, Ρόδρι, Πέδρι, Γκάβι (64’ Σολέρ), Σαράμπια (64’ Όλμο), Τόρες, Μοράτα (72’ Πίνο).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Μπαλίου (84’ Ρόσι), Χισάι, Ισμαΐλιλι, Ντζιμσίτι, Κουμπούλα, Γκιάσουλα (61’ Ραμαντάνι), Λάτσι (78’ Ασλάνι), Μπάρε, Τσικαλέσι (61’ Ουζούνι), Μπρόζα (84’ Μανάζ).