Ο Καμπιάσο για Αργεντινή

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού να βρεθεί στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ο Καμπιάσο για Αργεντινή

Από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο δεν είχε κρύψει την… τρέλα του για την προπονητική. Ο λόγος για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος και ως ποδοσφαιριστής φερόταν σαν δεύτερος προπονητής μέσα στο γήπεδο.

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Κολομβίας στο παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από εισήγηση του Χοσέ Πέκερμαν και πλέον είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Πως θα συμβεί αυτό; Πρώτα απ' όλα το συμβόλαιο του "Κούτσου" με την Κολομβία ολοκληρώθηκε μετά το τέλος του Μουντιάλ και δεν ανανεώθηκε. Είχε επίσης πρόταση να καθίσει στον πάγκο της δεύττερης ομάδας της Ίντερ αλλά δεν τον ενδιέφερε αυτή η προοπτική.

Παράλληλα είναι έντονη η φημολογία πως ο Χοσέ Πέκερμαν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής και αν όντως συμβεί αυτό ο Καμπιάσο έχει πολλές πιθανότητες να τον ακολουθήσει. Είναι κάτι άλλωστε που το παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του. Ο Πέκερμαν, άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Καμπιάσο.