Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ πήρε στα «χαρτιά» το ματς με τη Μπόχουμ, που διεκόπη λόγω κουτιού μπύρας

Με απόφαση του αθλητικού δικαστή της γερμανικής λίγκας, η Γκλάντμπαχ πήρε τη νίκη στον αγώνα κόντρα στην Μπόχουμ, που είχε διακοπεί όταν οπαδός πέταξε ποτήρι μπίρας στον επόπτη!

Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ πήρε στα «χαρτιά» το ματς με τη Μπόχουμ, που διεκόπη λόγω κουτιού μπύρας

Η Γκλάντμπαχ βγήκε τελικά νικήτρια από τον αγώνα με αντίπαλο την Μπόχουμ την περασμένη εβδομάδα (18/3) για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, ο οποίος είχε διακοπεί εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή!

Στο 71ο λεπτό της συνάντησης ένα ποτήρι με μπίρα που εκτόξευσε κάποιος ανεγκέφαλος οπαδός της γηπεδούχου Μπόχουμ, χτύπησε τον βοηθό διαιτητή, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει. Οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Για την τύχη του αγώνα κλήθηκε να αποφασίσει τελικά η γερμανική λίγκα και γνωστοποίησε πως δεν ολοκληρώθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Γκλάντμπαχ, βάση κανονισμού.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Μπόχουμ μπορεί να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης. Σε περίπτωση που το πράξει, τότε η οριστική απόφαση θα γίνει γνωστή το επόμενο διάστημα.