Bundesliga: Οριστική διακοπή στο Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ, οπαδός πέταξε ποτήρι μπίρας στον επόπτη!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας της Μπόχουμ με την Γκλάντμπαχ, εξαιτίας ρίψης αντικειμένου από οπαδό στον βοηθό διαιτητή! Το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Οριστική διακοπή στο Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ, οπαδός πέταξε ποτήρι μπίρας στον επόπτη!

Δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ ο αγώνας ανάμεσα στην Μπόχουμ και την Γκλάντμπαχ, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στη Bundesliga το βράδυ της Παρασκευής (18/3).

Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης ένα ποτήρι με μπίρα που εκτόξευσε κάποιος ανεγκέφαλος οπαδός της γηπεδούχου ομάδας, χτύπησε τον βοηθό διαιτητή, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει!

Η διαιτητική τριάδα και φυσικά οι δύο ομάδες έφυγαν προσωρινά για τα αποδυτήρια και λίγα λεπτά αργότερα τα μεγάφωνα του σταδίου ανακοίνωσαν την οριστική διακοπή του ματς, ύστερα από απόφαση του διαιτητή Μπένιαμιν Κόρτους.

Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στα χαρτιά υπέρ της Γκλάντμπαχ, η οποία πάντως προηγείτο ούτως ή άλλως με σκορ 0-2 την ώρα της διακοπής, χάρη σε γκολ που είχαν πετύχει οι Πλέα στο 55' και Εμπολό στο 61'.

Το προφίλ της 27ης αγωνιστικής:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ ΔΙΑΚΟΠΗ
* Το ματς διακόπηκε οριστικά στο 71' ύστερα από ρίψη αντικειμένου από οπαδού που χτύπησε τον βοηθό διαιτητή - Την ώρα της διακοπής η Γκλάντμπαχ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 (55' Πλέα, 61' Εμπολό)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3

16.30: Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ, Μάιντς – Αρμίνια Μπίλεφελντ, Χέρτα Βερολίνιου – Χόφενχαϊμ

19.30: Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3

16.30: Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

18.30: Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν 20.30: Κολωνία - Ντόρτμουντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ