Λίβερπουλ : Μεγάλο πλήγμα με Αλεξάντερ-Άρνολντ

Μεγάλο πλήγμα για την Λίβερπουλ καθώς ο Αλεξάντερ-Άρνολντ υπέστη κάκωση μηριαίου και θα μείνει εκτός για «μερικές εβδομάδες». Αβέβαιη η συμμετοχή του στο ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι, πρόβλημα και με Σαλάχ.

Λίβερπουλ : Μεγάλο πλήγμα με Αλεξάντερ-Άρνολντ

Η Λίβερπουλ μπαίνει στο πιο κομβικό κομμάτι της χρονιάς, διεκδικώντας ακόμη τρία τρόπαια μετά την κατάκτηση του League Cup. Έτσι λοιπόν, μεγάλο προβληματισμό προκαλεί ο τραυματισμός του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο 23χρονος φουλ-μπακ υπέστη κάκωση μηριαίου και σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ θα μείνει εκτός δράσης για «μερικές εβδομάδες». Ο νεαρός Άγγλος θα χάσει την Κυριακάτικη (20:00, Cosmote Sport 8 HD) αναμέτρηση απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ για τα προημιτελικά του FA Cup αλλά και τα δύο φιλικά της Εθνικής Αγγλίας με την Ελβετία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος έχει φέτος 17 ασίστ και 2 γκολ σε 35 παιγνίδια με την Λίβερπουλ, «τρέχει» προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Απριλίου και τις αναμετρήσεις με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός διεθνής δεν είχε αγωνιστεί στο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας στο Άνφιλντ (2-2) λόγω τραυματισμού, με τον Τζέιμις Μίλνερ να παίρνει την θέση του.

Την ίδια ώρα, ο Γιούργκεν Κλοπ πονοκεφαλιάζει και για την κατάσταση του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος είχε βγει αλλαγή στην αναμέτρηση με την Μπράιτον το περασμένο Σάββατο ωστόσο αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα την Τετάρτη απέναντι στην Άρσεναλ.

«Ο Μο (σ.σ. ο Σαλάχ) ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο πόδι. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός υπογραμμίζοντας πως ο Σαλάχ υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του.