Premier League: Διπλό στο «Emirates» η Λίβερπουλ και στο -1 από τη Σίτι! (highlights)

Η Λίβερπουλ «καθάρισε» την Άρσεναλ μέσα σε ένα οχτάλεπτο στο «Emirates» με 0-2 και απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Τα highlights του αγώνα και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Διπλό στο «Emirates» η Λίβερπουλ και στο -1 από τη Σίτι! (highlights)

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της Premier League έβαλε η Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης με το τεράστιο διπλό που πέτυχε στο «Emirates» επί της Άρσεναλ στο εξ αναβολής ματς της 27ης αγωνιστικής!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισαν» το παιχνίδι μέσα σε οκτώ λεπτά στο β' μέρος, φεύγοντας από το Λονδίνο με 0-2 και μειώνοντας πλέον σε απόσταση αναπνοής τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι!

Το ματς κρίθηκε στο οκτάλεπτο 54'-62', όταν η Λίβερπουλ σημείωσε και τα δύο γκολ της στο παιχνίδι. Αρχικά ο Ζότα σκόραρε για το 0-1 (πέμπτο του γκολ στην έδρα της Άρσεναλ), ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Φιρμίνο (ο οποίος αντικατέστησε τον Ζότα έξι λεπτά νωρίτερα!) για το 0-2 στο 62'.

Πλέον η ομάδα του λιμανιού ψαλίδισε στην ελάχιστη τιμή τη διαφορά της από τη Σίτι και αυτό το -1 (με ίδιο αριθμό αγώνων) της δίνει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στον τίτλο!

ΑΡΣΕΝΑΛ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σοάρες, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Παρτέι, Τσάκα, Σάκα (74' Πεπέ), Όντεγκααρντ (67' Σμιθ-Ρόου), Μαρτινέλι, Λακαζέτ (80' Νκέτια).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Μπέκερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα (90' Τζόουνς), Μανέ, Ζότα (56' Φιρμίνο), Λουίς Ντίαζ (56' Σαλάχ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ