Γυμναστής Πογκμπά: «Τον Ιούνιο φεύγει από τη Γιουνάιτεντ. Πιθανοί προορισμοί Γιουβέντους ή Παρί»

Ο προσωπικός γυμναστής του Πολ Πογκμπά, Μάντι, αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γυμναστής Πογκμπά: «Τον Ιούνιο φεύγει από τη Γιουνάιτεντ. Πιθανοί προορισμοί Γιουβέντους ή Παρί»

Παρελθόν από τις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά για να συνεχίσει σε μία άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο προσωπικός γυμναστής του Γάλλου μέσου, Μάντι, σε δηλώσεις του στο «Calciomercato», μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του διεθνούς άσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Ο Πολ θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν να κοιτάξει κάπου αλλού. Ίσως και η Γιουνάιτεντ να θέλει να ανανεώσει το έμψυχο δυναμικό της και έτσι το πιο λογικό είναι οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα και οι δύο πλευρές θα είναι χαρούμενες, θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, νέες προκλήσεις.

Η Γιουνάιτεντ έχει και τώρα μια καλή ομάδα, ειδικά από τη μέρα που επέστρεψε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα αποτέλεσμα δεν είναι καλά. Ένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να σπαταλήσει τον χρόνο του σε μικρές διοργανώσεις. Θέλει να έχει κίνητρο και να διεκδικεί μεγάλα τρόπαια», είπε σχετικά.

Όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο «σταθμό» στην ποδοσφαιρική καριέρα του Πογκμπά, απάντησε:

«Μπορεί να γυρίσει στη Γιουβέντους. Έχει καλή σχέση με τον σύλλογο, αλλά θα μπορούσε να πάει και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Παρί χρειάζεται έναν μέσο σαν κι αυτόν και έτσι θα μπορούσε να παίξει στη Γαλλία.

Τη Ρεάλ Μαδρίτης την αποκλείω γιατί πλέον εκεί δεν βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν. Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση θα πήγαινε στη Ρεάλ. Γιουβέντους και Παρί είναι οι πιθανοί προορισμοί του, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο».