Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την έκπληξη με τον Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει αποσπάσει την υπογραφή του Έρικ Χάαλαντ, ενώ την ίδια ώρα τα ισπανικά Μέσα ήθελαν τον Νορβηγό να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την έκπληξη με τον Χάαλαντ

Σύμφωνα με σημερινό (12/3) δημοσίευμα της Daily Mail η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη πριν καν ξεκινήσει η θερινή μεταγραφική περίοδος. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα η αγγλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Έρικ Χάαλαντ και μάλιστα φέρεται να έχει αποσπάσει και την υπογραφή του.

Οι "σίτιζενς", μάλιστα φέρονται να είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Ντόρτμουντ και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα τα ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Νορβηγός βρίσκεται μία ανάσα από τη Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να τον πιέζει για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της. Η Daily Mail βάζει "βόμβα" με το συγκεκριμένο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Σίτι έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη με τον Χάαλαντ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά είτε του κλαμπ, είτε του ποδοσφαιριστή. Πάντως στους οπαδούς της Σίτι η είδηση προκάλεσε ενθουσιασμό.