Λίβερπουλ: Έτοιμος ο Φιρμίνο για Μπράιτον, κρούσματα covid στην ομάδα

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και επιστρέφει στην αποστολή της Λίβερπουλ για το ματς κόντρα στην Μπράιτον. Παράλληλα, ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Λίβερπουλ: Έτοιμος ο Φιρμίνο για Μπράιτον, κρούσματα covid στην ομάδα

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα με την Λίβερπουλ και επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπράιτον το Σάββατο (12/03, 14:30, Cosmote Sport 1 HD).

Ο Βραζιλιάνος διεθνής απουσίασε από τα έξι τελευταία ματς των «κόκκινων» λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς όμως πλέον έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος προσθέτει ακόμη ένα βέλος στην φαρέτρα του. Η Λίβερπουλ μετά την αναμέτρηση στο «Άμεξ» έχει δύο κομβικά εκτός έδρας παιγνίδια, με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα και με την Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο.

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε πως υπήρξαν θετικά κρούσματα στην ομάδα χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό εάν πρόκειται για παίκτες ή μέλη του σταφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Φαν Ντάικ, Κονατέ και Τιάγκο απουσίαζαν από την προπόνηση της Πέμπτης. Αυτό ίσως να οφείλεται παρόλα αυτά σε περαιτέρω αποθεραπεία από το ματς της Τρίτης απέναντι στην Ίντερ.