Premier League: Γκολ ο Ποντένσε στο 4-0 της Γουλβς, διπλά για Τσέλσι και Νιούκαστλ

Η Γουλβς με σκόρερ τον Ποντένσε επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 4-0 της Γουότφορντ και βλέπει Ευρώπη. Νίκες εκτός έδρας για Τσέλσι (3-1 την Νόριτς) και Νιούκαστλ (2-1 την Σαουθάμπτον).

Premier League: Γκολ ο Ποντένσε στο 4-0 της Γουλβς, διπλά για Τσέλσι και Νιούκαστλ

* Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Γουλβς, η οποία μετά από τρεις σερί ήττες, επικράτησε με 4-0 της Γουότφορντ και ξαναβλέπει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια από κοντινή απόσταση.

Οι «λύκοι» κατασπάραξαν στα πρώτα 21 λεπτά του αγώνα την Γουότφορντ που παρέμεινε προτελευταία στη βαθμολογία. Το σκορ στο «Molineux» άνοιξε ο Ραούλ Χιμένεθ στο 13’ και με αυτογκόλ του Ερνάντες στο 18’ οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων πολύ νωρίς. Το 3-0 για την Γουλβς σημείωσε ο Ποντένσε στο 21’ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρούμπεν Νέβες στο 85’.

* Στο «Carrow Road» η Τσέλσι έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε με 3-1 της ουραγού της βαθμολογίας Νόριτς. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαμπολά στο 3’ και στο 14’ ο Μάουντ διπλασίασε τα τέρματα των «μπλε». Η Νόριτς στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να αντιδράσει, τα κατάφερε προς στιγμήν με το πέναλτι του Πούκι (69’), μειώνοντας σε 1-2, αλλά ο Χάβερτς έγραψε τον επίλογο της χθεσινής αναμέτρησης για την Τσέλσι με γκολ στο στο 90’.

* Την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα συνεχίζει η Νιούκαστλ που μετράει πλέον 7 αήττητα σερί παιχνίδια, έχοντας 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Τελευταίο της θύμα η Σαουθάμπτον στο «St. Mary’s Stadium», κερδίζοντάς την με 2-1 και με ανατροπή. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε Άρμστρονγκ στο 25’, αλλά οι «καρακάξες» με τα γκολ των Γουντ (32’) και Γκιμαράες (52’) διαμόρφωσαν το τελικό Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 1-2.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (10/3)

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Γουλβς - Γουότφορντ 4-0

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Λιντς - Άστον Βίλα 0-3

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 1-2

30Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Νόριτς - Τσέλσι 1-3