Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καμία νέα πρόταση στον Πογκμπά για την ανανέωση του συμβολαίου του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καταθέσει νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του Πολ Πογκμπά, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καμία νέα πρόταση στον Πογκμπά για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ελεύθερος θα μείνει τελικά το καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο σύλλογος δεν έχει καταθέσει νέα προσφορά στον Γάλλο μέσο για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η τελευταία προσφορά στον διεθνή άσο είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι και είχε απορριφθεί από τον παίκτη.

Ο τελευταίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητήσει με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου την παραμονή του στην ομάδα, ωστόσο η Γιουνάιτεντ ακόμα δεν έχει καλέσει τον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν να κοιτάζουν με ενδιαφέρον την προοπτική απόκτησης του Πογκμπά, ο οποίος θα περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.