Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1: Αφεντικά του Μάντσεστερ οι «πολίτες» (highlights)!

Υπερηχητική Μάντσεστερ Σίτι υπέταξε με εμφατικό τρόπο την Γιουνάιτεντ (4-1) και «σκούπισε» τη φετινή σειρά απέναντι στους… συμπολίτες της .

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1: Αφεντικά του Μάντσεστερ οι «πολίτες» (highlights)!

Ανώτερη από κάθε άποψη η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην... συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, την οποία και «σκόρπισε» με 4-1 κάνοντας το 2-0 με συνολικό σκορ 6-1 στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε από πολύ νωρίς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, όταν στο 7’ υποδέχθηκε την πάσα από τον Σίλβα για να… ανοίξει λογαριασμό για τους γηπεδούχους(1-0).

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει για τη Γιουνάιτεντ, η οποία, σε μία εκ των ελάχιστων αντεπιθέσεων που βρήκε στο πρώτο ημίχρονο, είδε τον Σάντσο να ισοφαρίζει (22’) σε 1-1 με εξαιρετική προσπάθεια και να βάζει «φωτιά» στο τοπικό ντέρμπι!

Ωστόσο, ο Ντε Μπρόινε δεν αστειευόταν, κάτι που απέδειξε περίτρανα έξι λεπτά μετά (28’), επαναφέροντας τους «πολίτες» μπροστά στο σκορ με όμορφο τελείωμα, το οποίο προήρθε από διπλή απόκρουση της Γιουνάιτεντ.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς ο Μαχρέζ με δύο προσωπικά του γκολ, ένα στο 68’ και ένα στις καθυστερήσεις (90’+2) έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα στο τοπικό ντέρμπι!