Αντίθετος ο Τούχελ με την κίνηση των οπαδών της Τσέλσι: «Δείχνουμε σεβασμό στην Ουκρανία»

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την αντίθεσή του με την κίνηση των οπαδών της Τσέλσι να φωνάξουν το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια χειροκροτήματος για την Ουκρανία στο ματς με την Μπέρνλι.

Αντίθετος ο Τούχελ με την κίνηση των οπαδών της Τσέλσι: «Δείχνουμε σεβασμό στην Ουκρανία»

Πριν από τη σέντρα του αγώνα Μπέρνλι-Τσέλσι για την Premier League στο «Τερφ Μουρ», οι φίλοι της Τσέλσι που ήταν στο γήπεδο άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς, την ώρα που το γήπεδο χειροκροτούσε ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ουκρανία για τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Η κίνηση φυσικά δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους της Μπέρνλι, οι οποίοι επιδόθηκαν σε έντονες αποδοκιμασίες προς αυτούς της Τσέλσι. Παράλληλα, αντίθετος στην κίνηση των οπαδών των «μπλε» δήλωσε μετά το ματς και ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας Τόμας Τούχελ, ο οποίος τόνισε:

«Δείχνουμε σεβασμό ως κλαμπ και χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας να αφοσιωθούν σε αυτό το λεπτό χειροκροτήματος. Αυτή τη στιγμή το κάνουμε για την Ουκρανία και δεν υπάρχει άλλη επιλογή για αυτή την κατάσταση. Οι σκέψεις μας είναι σε όσους υποφέρουν. Είμαστε μαζί σαν ομάδα, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για άλλου είδους μηνύματα».