Μπέρνλι - Τσέλσι: «Γιούχα» των γηπεδούχων στους «μπλε» γιατί φώναξαν το όνομα του Αμπράμοβιτς! (vid)

Οι φίλοι της Μπέρνλι αποδοκίμασαν έντονα αυτούς της Τσέλσι, οι οποίοι φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια του χειροκροτήματος υπέρ της Ουκρανίας! Δείτε το βίντεο.

Μπέρνλι - Τσέλσι: «Γιούχα» των γηπεδούχων στους «μπλε» γιατί φώναξαν το όνομα του Αμπράμοβιτς! (vid)

Ένα αξιοσημείωτο γεγονός έλαβε χώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Μπέρνλι-Τσέλσι για την Premier League, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς των δύο ομάδων που βρίσκονταν στις εξέδρες του «Τερφ Μουρ».

Πριν από τη σέντρα το video wall του γηπέδου έδειξε το σύνθημα «το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο» στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, ενώ όλο το γήπεδο χειροκρότησε σε ένδειξη συμπαράστασης στην Ουκρανία για τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Πριν κοπάσουν τα χειροκροτήματα, οι φίλοι της Τσέλσι που ήταν στο γήπεδο άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος εξωθήθηκε στην έξοδο από τα διοικητικά του κλαμπ στο πλαίσιο της σχέσης του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η κίνηση φυσικά δεν άρεσε στους φιλάθλους της Μπέρνλι, οι οποίοι επιδόθηκαν σε έντονες αποδοκιμασίες προς αυτούς της Τσέλσι. Δείτε το συμβάν στο παρακάτω βίντεο: