Φαν Ντάικ: Μεγάλη υποστήριξη στους κωφούς διεθνείς

Ο αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε μια σημαντική ιδιωτική δωρεά και ελπίζει ότι αυτή μπορεί να συμβάλει στη συμμετοχή της ολλανδικής ομάδας Κωφών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Βραζιλία τον Μάιο. 

Φαν Ντάικ: Μεγάλη υποστήριξη στους κωφούς διεθνείς

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ προέβη σε μια πολύ όμορφη κίνηση καθώς όταν άκουσε ότι η ολλανδική ομάδα Κωφών δεν μπορεί να ταξιδέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στη Βραζιλία τον Μάιο λόγω έλλειψης χρημάτων έκανε μια σημαντική ιδιωτική δωρεά.

Ο Φαν Ντάικ, εκ των αρχηγών της Λίβερπουλ, δήλωσε: «Το έχω συζητήσει με την οικογένειά μου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε. Γι' αυτό στηρίζουμε αυτά τα παιδιά, τα οποία έχουν εξαιρετική απόδοση περνώντας από την 21η στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Θαυμάζω τον τρόπο που αυτά τα παιδιά εξασκούν το άθλημά τους».

Εκτός από την οικονομική του υποστήριξη, ο Φαν Ντάικ δώρισε την υπογεγραμμένη φανέλα του από τον τελικό του League Cup Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι την Κυριακή για φιλανθρωπικό σκοπό της εθνικής ομάδας Κωφών της Ολλανδίας.