Λιντς: Νέος προπονητής ο Τζέσε Μάρς

Η Λιντς Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ο Τζέσε Μάρς είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας ο οποίος διαδέχεται τον Μαρσέλο Μπιέλσα και υπέγραψε μέχρι το 2025.   

Λιντς: Νέος προπονητής ο Τζέσε Μάρς

Νέος προπονητής της Λίντς Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Τζέσε Μαρς λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Μαρσέλο Μπιέλσα υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025.

Ο Αμερικανός τεχνικός έχει δουλέψει στις Μόντρεαλ Ίμπακτ και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπούλς στο MLS προτού αναλάβει την Σάλτσμπουργκ. Φέτος, ξεκίνησε την σεζόν με την Λειψία, όμως αποχώρησε τον Δεκέμβριο με το κλαμπ να δηλώνει ότι «ήταν μια απόφαση-αποτέλεσμα μιας ανάλυσης εις βάθος και εντατικών συζητήσεων».

Η Λιντς πέρσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά τερματίζοντας στην 9η θέση όμως φέτος δεν κατάφερε να διατηρήσει τα ίδια αποτελέσματα. Πλέον τα «παγώνια» βρίσκονται στην 16η θέση, μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μπιέλσα αποχώρησε από την ομάδα μετά την ήττα από την Τότεναμ με 4-0 αφού ανέβασε την ομάδα στην Premier League έπειτα από 16 χρόνια.

Η Λίντς αντιμετωπίζει την Λέστερ εκτός έδρας το Σάββατο (5/2) και το επόμενο εντός έδρας παιγνίδι της είναι στις 10 Μαρτίου κόντρα στην Άστον Βίλα.