Premier League: Η Μπέρνλι... προσγείωσε την Τότεναμ, πάρτι της Πάλας στην έδρα της Γουότφορντ (vids)

Η Μπέρνλι υπέταξε την Τότεναμ με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ η Κρίσταλ Πάλας θριάμβευσε (4-1) στην έδρα της Γουότφορντ σε εξ΄ αναβολής παιγνίδια της Premier League.

Premier League: Η Μπέρνλι... προσγείωσε την Τότεναμ, πάρτι της Πάλας στην έδρα της Γουότφορντ (vids)

Η Τότεναμ μετά το σπουδαίο «διπλό» στο «Έτιχαντ» επί της Μάντσεστερ Σίτι ήθελε την νίκη απέναντι στην Μπένρλι στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Premier League προκειμένου να πλησιάσει στην 4άδα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν κατάφερε να απειλήσει και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική στην εστία. Οι γηπεδούχοι είχαν υπομονή και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71΄με δυνατή κεφαλιά του Μπεν Μι από την σέντρα του Μπράουνχιλ. Ο αμυντικός της Μπένλι έφθασε έτσι τα τρία τέρματα στην σεζόν θέτοντας νέο προσωπικό ρεκόρ και μόνο ο Κορνέ έχει περισσότερα γκολ φέτος από αυτόν φέτος (6).

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν έτσι την Νιουκάστλ στους δύο βαθμούς έχοντας και ένα ματς λιγότερο στην μάχη τους για την παραμονή ενώ η Τότεναμ έμεινε στην 8η θέση με 39 βαθμούς, 7 πίσω από την 4ηΓιουνάιτεντ έχοντας όμως και δύο παιγνίδια λιγότερα

Ενδεκάδες:

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μπεν Μι, Ταρκόφσκι, Πίτερς, Ρόμπερτς, Μπράουνχιλ, Κορκ, ΜακΝιλ, Λένον, Βέργκοστ, Ροντρίγκεζ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντάιερ, Ρομέρο, Ντέϊβις, Μπεντανκούρ, Χόϊμπιεργκ, Έμερσον, Σεσενιόν, Σον, Κουλουσέφκσι, Κέιν

Στο «Βίκαρειτζ Ρόουντ» η Γουότφορντ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Premier League με στόχο να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15’ με τον Ματετά, η Γουότφορντ όμως «απάντησε» άμεσα φτάνοντας στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Μούσα Σισοκό έπειτα από ασίστ του Φεμένια.

Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά κατάφερε να πάρει εκ νέου να πάρει το προβάδισμα στο 42’ με τον Γκάλαχερ.

Ο Γουίλφριντ Ζαχά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του, πρώτα στο 85’ αξιοποιώντας την ασίστ του Τζόρνταν Αγιού και έπειτα στο 90΄μετά από ασίστ του ΜακΆρθουρ.

Η Γουότφορντ «βυθίστηκε» έτσι στην 19Η θέση με 18 βαθμούς ενώ οι Λονδρέζοι «σκαρφάλωσαν» στην 29η θέση της βαθμολογίας.

Ενδεκάδες:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Σαμίρ, Κάθκαρτ, Καμαρά, Φεμένια, Λούζα, Σισοκό, Κλέβερλι, Σαρ, Κινγκ, Ντένις

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Μπάτλαντ, Άντερσεν, Γκέχι, Μίτσελ, Κλάιν, Κουγιατέ, Γκάλαχερ, Χιούζ, Ολίσε, Ματετά, Ζαχά

Η Βαθμολογία: