Κλοπ: «Το σημαντικότερο παιχνίδι μας κόντρα στη Λιντς»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έκρουσε… τον κώδωνα στους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (23/2) με αντίπαλο τη Λιντς για το πρωτάθλημα.

Κλοπ: «Το σημαντικότερο παιχνίδι μας κόντρα στη Λιντς»

Τι κι αν η Λίβερπουλ μετράει τον χρόνο αντίστροφα για το παιχνίδι της με την Τσέλσι την Κυριακή (27/2) στον τελικό του Λιγκ Καπ, με έπαθλο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Αγγλία. Ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους του παίκτες του και τους έκρουσε… τον κώδωνα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (23/2) με αντίπαλο τη Λιντς για το πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ απέχει έξι πόντους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League έχοντας κι ένα ματς λιγότερο και ο Γερμανός γνωρίζει ότι η ομάδα του δεν έχει κανένα περιθώριο για αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στα «παγώνια» στο «Άνφιλντ», ώστε να μην χάσει έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Περιμένω από τους παίκτες μου να με ακούσουνε όταν τους λέω ότι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε, είναι το σημαντικότερο από όλα όσα έχουμε παίξει», είπε ο Κλοπ, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον, σημείωσε με την σειρά του:

«Το παιχνίδι με τη Λιντς θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και φρέσκοι ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».