Τσιμίκας: Τα στατιστικά και οι καλύτερες στιγμές του κόντρα στην Νόριτς

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νόριτς και πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του κατά την φετινή σεζόν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. 

Τσιμίκας: Τα στατιστικά και οι καλύτερες στιγμές του κόντρα στην Νόριτς

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον Γιούργκεν Κλοπ στην νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Νόριτς με 3-0 και με την εμφάνισή του κέρδισε το χειροκρότημα από το κοινό του Άνφιλντ.

Ο Έλληνας φουλ μπακ έδωσε την τρίτη του ασίστ φέτος στο γκολ της ισοφάρισης του Σαντιό Μανέ ωστόσο η συνεισφορά του στο παιγνίδι δεν περιορίστηκε εκεί.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος έπαιξε ψηλά στο γήπεδο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα:

Οι κόκκινες περιοχές αποτελούν τα πατήματά του στπο γήπεδο, τα οποία ήταν κατά κόρον στο μισό της Νόριτς. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις κινήθηκε και σαν κρυφός φορ έχοντας μια σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Τσιμίκας επιθετικά είχε 84,1% επιτυχία στις μεταβιβάσεις του, 2 πάσες κλειδιά και 13 σέντρες δημιουργώντας μία μεγάλη ευκαιρία. Παράλληλα, με τις 4 μακρινές μπαλιές του είχε συνεισφορά στην καλή κυκλοφορία της μπάλας από την Λίβερπουλ.

Αμυντικά ήταν επίσης εξαιρετικός αφού κέρδισε 8 από τις 12 μονομαχίες του σε έδαφος και αέρα, είχε 2 εκκαθαρίσεις της μπάλας, 1 κλέψιμο και 4 τάκλινγκ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Τσιμίκα στο ματς: