Βαγιεκάνο – Οσασούνα 0-3: Στο ευρωπαϊκό «κόλπο» η ομάδα της Παμπλόνα

Η Οσασούνα «πάτησε» με το ευρύ 3-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο για την 24η αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε στο κυνήγι της διεκδίκησης μιας θέσης στο πρωτάθλημα που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Βαγιεκάνο – Οσασούνα 0-3: Στο ευρωπαϊκό «κόλπο» η ομάδα της Παμπλόνα

Ζωντανές διατήρησε η Οσασούνα τις ελπίδες της για την διεκδίκηση μιας θέσης στην La Liga που οδηγεί στο τέλος της σεζόν στην έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο σύλλογος της Παμπλόνα επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» της Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική και πλησίασε την πρώτη εξάδα της κατάταξης. Η ομάδα του Γιαγκόμπα Αρασάτε έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε 0-2.

Μόλις στο όγδοο λεπτό της συνάντησης ο Τζον Μονκαγιόλα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40’ ο Ρουμπέν Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Με την Βαγιεκάνο ανήμπορη να αντιδράσει, στο 90' +3’ ήρθε και το 0-3 της Οσασούνα με τον Κόκε.

Για την Βαγιεκάνο αυτή ήταν η τρίτη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ σημειώνεται ότι ο σύλλογος παραμένει ακόμα χωρίς νίκη μέσα στο 2022.