Έβερτον: Πάνω από δύο μήνες εκτός ο Μίνα

Μεγάλο πλήγμα στην Έβερτον με τον Γέρι Μίνα να μένει εκτός για πάνω από δύο μήνες με πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Έβερτον: Πάνω από δύο μήνες εκτός ο Μίνα

Η Έβερτον μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην Premier League βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, στην αναμέτρηση της Τρίτης (8/2) κόντρα στην Νιουκάστλ είδε τον κεντρικό της αμυντικό, Γέρι Μίνα, να αποχωρεί με τραυματισμό στο 35ο λεπτό.

Ο 27χρονος Κολομβιανός έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις 10 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα λόγω των συνεχών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο.

Τα «ζαχαρωτά» αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα με τον Φρανκ Λάμπαρτ να επιβεβαιώνει πως ο Ντεμαράι Γκρέι θα λείψει επίσης από την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/2, 17:00) απέναντι στην Λιντς.

Οι απουσίες ωστόσο για τους «μπλε» δεν περιορίζονται εκεί αφού και οι Ντουκουρέ, Ντέλφ, Ντέιβις και Γκόντφρι δεν είναι διαθέσιμοι.

Αντίθετα, ο Άγγλος πάλαι ποτέ τεχνικός της Τσέλσι τόνισε πως ο Κάλβερτ Λιούιν αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από δύο παιγνίδια.

Η απουσία του Μίνα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Απρίλιο αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την υπόθεση-παραμονή για την Έβερτον η οποία σε αυτό το διάστημα έχει κομβικές αναμετρήσεις μεταξύ άλλων απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ.