Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ 2-0: Εύκολα στο +12 και περιμένουν οι «Πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες στην Premier League επικρατώντας 2-0 της Μπρέντφορντ. Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί της και ξέφυγε στην κορυφή από τη δεύτερη Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ 2-0: Εύκολα στο +12 και περιμένουν οι «Πολίτες»

Στον δρόμο των επιτυχιών στο πρωτάθλημα επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ισοπαλία (1-1) με την Σαουθάμπτον, που είχε βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί 12 αγώνων στην Premier League.

Οι πρωταθλητές κέρδισαν 2-0 την Μπρέντφορντ για την 24η αγωνιστική και με το τρίποντο αυτό όχι μόνο διεύρυναν στα 11 παιχνίδια το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά αποσπάστηκαν και στο +12 στην κορυφή της κατάταξης από την δεύτερη Λίβερπουλ, η οποία (με δύο ματς λιγότερα) δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (10/2) με τη Λέστερ στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα άνοιξε το σκορ στο 40’ με το πέναλτι του Μαχρέζ κι με εκείνο του Ντε Μπρόινε στο 69ο λεπτό, έφτασε τα επτά σερί εντός έδρας τρίποντα στον θεσμό. Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο αγωνιστικός κατήφορος για τις «μέλισσες» της Μπρέντφορντ, αφού μετά τον αποκλεισμό τους από την Έβερτον (4-1) στο Κύπελλο, γνώρισαν πλέον την πέμπτη σερί τους ήττα στο πρωτάθλημα.