Premier League: Γουέστ Χαμ για «σεντόνι» - Πρώτη ήττα η Έβερτον του Λάμπαρντ στο Νιούκαστλ

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε τη Γουότφορντ (1-0) και παραμένει στην μάχη της τετράδας και της συμμετοχής στο Champions League. Η Νιούκαστλ υποχρέωσε την Έβερτον στην πρώτη ήττα της (3-1) επί εποχής Φρανκ Λάμπαρντ

Premier League: Γουέστ Χαμ για «σεντόνι» - Πρώτη ήττα η Έβερτον του Λάμπαρντ στο Νιούκαστλ

Για το πρωτάθλημα της Premier League στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ κέρδισε 1-0 τη Γουότφορντ και παραμένει σταθερά στο «κόλπο» της διεκδίκησης της τέταρτης θέσης στην Premier League. Στο ματς αγωνίστηκε και ο Κερτ Ζουμά των «σφυριών» και βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Αγγλία όταν εμφανιζόταν σε βίντεο να κακομεταχειρίζεται τη γάτα του ! Το χρυσό γκολ των Λονδρέζων πέτυχε ο Μπόουεν στο 69’.

Η Έβερτον υπέστη την πρώτη της ήττα με τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική της ηγεσία, καθώς έχασε 3-1 στο Νιουκάστλ. Οι «ανθρακωρύχοι» με το τρίποντο αυτό βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και πήραν σημαντική βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Τα γκολ για την Νιούκαστλ πέτυχαν οι Χολγκέιτ (αυτογκόλ 37’), Φρέιζιερ (56’) και Τρίπερ (80’), ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36’ με αυτογκόλ του Λασέλ.