Serie A: Γιουβέντους... παντός καιρού (highlights)

Η Γιουβέντους νίκησε μέσα σε πυκνή ομίχλη την Βερόνα (2-0) και μπήκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης της Serrie A. Η Νάπολι επιβλήθηκε 2-0 της Βενέτσια και με ματς περισσότερο μείωσε στο -1 την διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ. Η Ουντινέζε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κέρδισε την Τορίνο (2-0) και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Serie A: Γιουβέντους... παντός καιρού (highlights)

Η Γιουβέντους συνέχισε την θετική πορεία του τελευταίου διμήνου, επικράτησε μέσα σε... ομίχλη της Βερόνα (2-0) και μπήκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης της Serie A. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της η «γηραιά κυρία», αλλά ήταν αποτελεσματική και έφθασε στην επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα επιβεβαίωσε την ποιότητα που την χαρακτηρίζει, είχε καλές στιγμές κόντρα στον θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, αρκούμενη σε μια θέση στο πάνω μισό της κατάταξης.

Στο «κόλπο» του τίτλου στο Καμπιονάτο παραμένει η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της πρωτοπόρου Ίντερ από τη Μίλαν (1-2) στο ντέρμπι του Μιλάνου και κέρδισαν 2-0 τη Βενέτσια για την 24η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μειώσουν (με ματς περισσότερο) στον πόντο την διαφορά τους από τους «νερατζούρι».

Οι Ναπολιτάνοι άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Οσιμέν και στις καθυστερήσεις της συνάντησης πέτυχαν και το 0-2 με τον Πετάνια που «σφράγισε» το τρίποντό τους στην Βενετία.

Στο Ούντινε, η τοπική ομάδα πάλεψε μέχρι το φινάλε για να πάρει την νίκη που θα της έδινε αποστάσεις ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και την πήρε κόντρα στην άνετη Τορίνο (2-0). Χρειάστηκε βέβαια να περιμένουν μέχρι τις καθυστερήσεις οι «μαυρόασπροι», αλλά η δουλειά έγινε και πλέον μπορούν και αυτοί να συνεχίσουν την πορεία τους στο Καμπιονάτο.

Την ίδια στιγμή, η Σαμπντόρια επικρατούσε με το εμφατικό 4-0 της Σασουόλο που της επέτρεψε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τον σύλλογο μετά από δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια του στον θεσμό.

Τέλος, Μπολόνια και Έμπολι έριχναν «άσφαιρα» στη μεταξύ τους αναμέτρηση και έμειναν στο 0-0 που τους χάρισε από έναν πόντο.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (5/2)
Ρόμα – Τζένοα 0-0

Ίντερ – Μίλαν 1-2
(38’ Πέρισιτς – 75’ και 78’ Ζιρού)

Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-3
(52' Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, 70' Ιμόμπιλε, 82' Μπιράγκι αυτ.)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (6/2)
Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2
(60' Παλομίνι - 50', 64' Περέιρο)

Μπολόνια – Έμπολι 0-0

Σαμπντόρια – Σασουόλο 4-0
(5’ Καπούτο, 7’ Σένσι, 63’ Κόντι, 91’ πέν. Καντρέβα)

Βενέτσια – Νάπολι 0-2
(59’ Οσιμέν, 90’+10’ Πετάνια)

Ουντινέζε – Τορίνο 2-0

(93' Μολίνα, 97' Πουσέτο)

Γιουβέντους – Βερόνα 2-0

(14' Βλάχοβιτς, 61' Ζακάρια)

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (7/2)
21.45: Σαλερνιτάνα – Σπέτσια

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ