Ρόμα – Τζένοα 0-0: Άβολη ισοπαλία στη Ρώμη, δεν μέτρησε γκολ του Τζανιόλο στο 91’ (highlights)

Ρόμα και Τζένοα έμειναν στο «στείρο» 0-0 στο «Ολίμπικο» για την 24η αγωνιστική της Serie A και έχασαν πολύτιμους πόντους στη μάχη που δίνουν για την επίτευξη των στόχων τους. Δεν μέτρησε γκολ του Τζανιόλο στο 91’. Τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Ρόμα – Τζένοα 0-0: Άβολη ισοπαλία στη Ρώμη, δεν μέτρησε γκολ του Τζανιόλο στο 91’ (highlights)

Μακριά από τη νίκη έμειναν Ρόμα και Τζένοα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ολίμπικο» που άνοιξε την «αυλαία» της 24ης αγωνιστική στη Serie A.

«Τζιαλορόσι» και «ροσομπλού» «κόλλησαν» στο «λευκό» 0-0 και μοιράστηκαν τον πόντο, ο οποίος βέβαια δεν τους ικανοποιεί ενόψει της προσπάθειας που καταβάλουν την φετινή αγωνιστική περίοδο στον θεσμό.

Η ομάδα της Ρώμης απώλεσε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο, ενώ η αντίστοιχη της Γένοβας παρέμεινε σταθερά στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ανώτεροι των αντιπάλων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης, ωστόσο δεν ευτύχησαν να φτάσουν τελικά στο πολυπόθητο γκολ που θα τους χάριζε και το τρίποντο. Στο 69’ η Τζένοα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Έστιγκαρντ με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, αλλά στο υπόλοιπο η Ρόμα δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 91’ ο Νικολό Τζανιόλο βρήκε δίχτυα για τη Ρόμα, όμως μετά από έλεγχο του VAR καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ του Τάμι Έιμπραχαμ και το τέρμα δεν μέτρησε, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ανέπαφο. Ο Τζανιόλο ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή και ο τελευταίος τον απέβαλε τελικά στο 95’ για διαμαρτυρία πριν σφυρίξει το φινάλε.

Για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Κεραμίτσης έμεινε εκτός αποστολής.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (5/2)
Ρόμα – Τζένοα 0-0

19.00: Ίντερ – Μίλαν
21.45: Φιορεντίνα – Λάτσιο

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (6/2)
13.30: Αταλάντα – Κάλιαρι
16.00: Μπολόνια – Έμπολι, Σαμπντόρια – Σασουόλο, Βενέτσια – Νάπολι
19.00: Ουντινέζε – Τορίνο
21.45: Γιουβέντους – Βερόνα

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (7/2)
21.45: Σαλερνιτάνα - Σπέτσια

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ