Serie A: Ξεχωρίζει το «Derby della Madonnina»

Η Serie A επιστρέφει με την 24η αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν.

Serie A: Ξεχωρίζει το «Derby della Madonnina»

Η μάχη για την κορυφή στην Serie A συνεχίζεται με τις Ίντερ, Νάπολι και Μίλαν να βρίσκονται σε απόσταση μόλις 4 βαθμών. Μοιραία, ξεχωρίζει από το σημερινό (5/2, 19:00) πρόγραμμα το «Derby della Madonnina».

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μιλάνου, έχει πάρει αυτή την ονομασία προς τιμήν του αγάλματος της Παναγίας που βρίσκεται στην κορυφή του Ντουόμο. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορεί να είναι τεράστια εδώ και πολλά χρόνια όμως αμφότερες στεγάζονται στο ίδιο σπίτι, το Σαν Σίρο ή Τζιουζέπε Μεάτσα.

Ίντερ και Μίλαν λοιπόν θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» για 302η φορά. Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν επτά βαθμούς πίσω από τους «ροσονέρι» στον πρώτο γύρο όμως κατάφεραν να την προσπεράσουν και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν πλέον εκείνοι με επτά βαθμούς εάν επικρατήσουν απόψε.

Από την άλλη, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά και τον Άντε Ρέμπιτς θα προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά στον έναν βαθμό.

Εκτός όμως από το Μιλάνο, το πρόγραμμα στην Serie A περιλαμβάνει ακόμη δύο σπουδαία παιγνίδια. Στις 16:00 η Ρόμα υποδέχεται την Τζένοα με στόχο την νίκη που θα την φέρει κοντά στην πρώτη τετράδα.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Λάτσιο οι οποίες βρίσκονται αμφότερες στους 36 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 5/2:

16:00 Ρόμα-Τζένοα

19:00 Ίντερ-Μίλαν

21:45 Φιορεντίνα-Λάτσιο

Κυριακή 6/2:

13:30 Αταλάντα-Κάλιαρι

16:00 Βενέτσια-Νάπολι

16:00 Σαμπντόρια-Σασουόλο

16:00 Μπολόνια-Έμπολι

19:00 Ουντινέζε-Τορίνο

21:45 Γιουβέντους-Ελλάς Βερόνα

Δευτέρα 7/2:

21:45 Σαλερνιτάνα-Σπέτσια