Πιόλι: «Εκτός Ιμπραΐμοβιτς και Ρέμπιτς στο παιχνίδι με την Ίντερ»

Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραταχθεί η Μίλαν στο «Τζουσέπε Μεάτσα» απέναντι στην Ίντερ για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Serie A (5/2, 19:00).

Πιόλι: «Εκτός Ιμπραΐμοβιτς και Ρέμπιτς στο παιχνίδι με την Ίντερ»

Με σημαντικά προβλήματα πάει η Μίλαν στο «Ντέρμπι Ντέλα Μαντονίνα» απέναντι στην Ίντερ το Σάββατο (5/2, 19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Συγκεκριμένα ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα. Ο Σουηδός επιθετικός δεν θα παρέχει τις υπηρεσίες του και στο επόμενο ματς της Μίλαν με αντίπαλο την Λάτσιο την Τετάρτη(9/2).

Παράλληλα, οι «ροσονέρι» θα στερηθούν και τον Άντε Ρέμπιτς ο οποίος έχει θέμα στον αστράγαλο. Αντίθετα, στην αποστολή της Μίλαν επιστρέφει ο Φικάγιο Τομόρι μετά τις 13 Ιανουαρίου και το ματς με την Τζένοα, ο οποίος αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.

«Ούτε ο Ζλάταν ούτε ο Ρέμπιτς θα είναι διαθέσιμοι για το ματς του Σαββάτου. Ο Τομόρι δούλεψε πολύ και θα είναι στη διάθεσή μας, δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι από την αρχή», ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (4/2) ο Πιόλι, ο οποίος όσον αφορά το ντέρμπι κορυφής, έκανε το εξής σχόλιο:

«Το ματς αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για πάρα πολλούς λόγους. Είναι τοπικό ντέρμπι, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δύναμη.

Το ξέρουμε ότι μετράει πολύ. Η Ίντερ είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα πέρυσι. Έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες, θα δημιουργηθούν αρκετά δίδυμα στο χορτάρι, όποιος επικρατήσει στα περισσότερα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη πείνα από αυτούς στις διεκδικούμενες μπάλες».